Υλικά

  • 800 γρ. σκαλοπίνια
  • λίγο βούτυρο
  • 1 κρεμμύδι
  • Χυμό από μισό πορτοκάλι
  • 1 φλ. τσ. κρέμα γάλακτος
  • Mισό φλ. τσ. εστραγκόν
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε και σκουπίζουμε τα σκαλοπίνια. Κατόπιν, βάζουμε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο να κάψει και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
  2. Ρίχνουμε τα σκαλοπίνια στη κατσαρόλα μέχρι να ροδίσουν καλά μπρος-πίσω. Τα σβήνουμε με το χυμό πορτοκαλιού, προσθέτουμε το εστραγκόν, το αλάτι και το πιπέρι και τα σιγοβράζουμε σκεπασμένα για περίπου 17-18 λεπτά.
  3. Στο τέλος, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και σιγοβράζουμε για άλλα 7-8 λεπτά.