Υλικά
- 4 φιλέτα σολομού
- 200 γρ. νουντλς ρυζιού
- 125 γρ. κόκκινη πάστα κάρι
- 800 ml γάλα καρύδας
- 250 γρ. κινέζικο λάχανα μποκ τσόι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στο γκριλ και ψήστε το σολομό για περίπου 8- 10 λεπτά.
- Βάλτε τα νουντλς σε ένα μπολ και γεμίστε με ζεστό νερό που έχετε θερμάνει στο βραστήρα. Αφήστε στην άκρη για 5 λεπτά.
- Ζεστάνετε σε μία κατσαρόλα την πάστα κάρι για 1 λεπτό και προσθέστε το γάλα καρύδας και 400 ml νερού.
- Ανακατέψτε και αφήστε να πάρει μια βράση.
- Σουρώστε τα νουντλς και προσθέστε τα μαζί με το λάχανο στην κατσαρόλα με το κάρι και ανακατέψτε.
- Σερβίρετε σε ένα μπολ και προσθέστε το σολομό.