Υλικά
- 2 μεγάλα αβγά
- 1 1/4 φλ. τσαγιού άλειμμα πραλίνας φουντουκιού (όπως για παράδειγμα νουτέλα)
- 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/4 κ. γλ. αλάτι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Χτυπήστε τα αβγά στο μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα και προσθέστε το άλειμμα πραλίνας φουντουκιού.
- Συνεχίστε το χτύπημα και προσθέστε σιγά σιγά το αλεύρι και το αλάτι και χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Ρίξτε το μείγμα σε ένα ταψάκι και ψήστε για 25- 30 λεπτά.
- Αφήστε να κρυώσει και κόψτε σε τετράγωνα κομμάτια.