Υλικά
- 450 γρ. ζυμαρικά
- 450 γρ. μπρόκολο
- 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 5 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
- 1/2 κ. γλ. νιφάδες κόκκινου πιπεριού
- Παρμεζάνα τριμμένη για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
- Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Πέντε λεπτά πριν τελειώσει ο χρόνος βρασμού τους προσθέστε το μπρόκολο.
- Σουρώστε μαζί με το μπρόκολο και τοποθετήστε σε ένα μπολ σερβιρίσματος.
- Στην ίδια κατσαρόλα ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε το σκόρδο με τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού και λίγο αλάτι, για περίπου 3- 4 λεπτά.
- Ρίξτε το σκόρδο στα ζυμαρικά και ανακατέψτε ελαφρώς να πάει παντού.
- Γαρνίρετε με τριμμένη παρμεζάνα και σερβίρετε.