Υλικά
- 8 μεγάλα αβγά
- 1/2 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
- 1 κ. γλ. μουστάρδα
- 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
- 1 πρέζα αλάτι και πιπέρι για την γεύση
- 1/2 κ. γλ. πάπρικα
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε τα αβγά σε μία κατσαρόλα και γεμίστε την με νερό μέχρι να τα καλύψει.
- Αφήστε να πάρει μια βράση το νερό και αφαιρέστε από την φωτιά.
- Καλύψτε με το καπάκι και αφήστε τα αβγά μέσα στο ζεστό νερό για 10- 12 λεπτά.
- Αφαιρέστε τα αβγά από το νερό, αφήστε να κρυώσουν, ξεφλουδίστε και ψιλοκόψτε.
- Τοποθετήστε τα ψιλοκομμένα αβγά σε ένα μπολ και προσθέστε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το φρέσκο κρεμμυδάκι και ανακατέψτε.
- Προσθέστε το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα και ανακατέψτε.