Υλικά
- 500 γρ. σπαγγέτι
- 4 κ.σ. ελιές ψιλοκομμένες
- 2 κ.σ. κάππαρη
- 200 γρ. κίτρινο τυρί (τριμμένο ή κομμένο σε κύβους)
- Λίγο ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζετε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό.
- Ταυτόχρονα, σοτάρετε στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τις ελιές με την κάππαρη για περίπου 5 λεπτά.
- Παίρνετε μια κουταλιά της σούπας από το νερό που βράζουν τα μακαρόνια και την ρίχνετε στο τηγάνι. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
- Σουρώνετε τα ζυμαρικά και τα τοποθετείτε στο τηγάνι.
- Σβήνετε τη φωτιά και συμπληρώνετε το τριμμένο τυρί.