Υλικά
- 700 γρ. μπακαλιάρο σε φιλέτα
- 1 φλ. τσαγιού πικάντικη, μεξικάνικη σάλτσα
- 1 φλ. τσαγιού τυρί τσένταρ σε κύβους
- 1/2 φλ. τσαγιού θρυμματισμένο τσιπ καλαμποκιού
- 1 αβοκάντο, καθαρισμένο και κομμένο σε φέτες
- 1/4 φλ. τσαγιού ξινή κρέμα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και λιπάνετε ελαφρά ένα ταψί.
- Ξεπλύνετε τα φιλέτα ψαριού με κρύο νερό και σκουπίστε τα με λίγο χαρτί.
- Τοποθετήστε τα δίπλα δίπλα στο ταψί, ρίξτε από πάνω την σάλτσα και πασπαλίστε με το τσένταρ. Γαρνίρετε με το καλαμπόκι.
- Ψήστε τα φιλέτα του μπακαλιάρου για 15 λεπτά.
- Σερβίρετε με τις φέτες αβοκάντο και την ξινή κρέμα.