Υλικά

  • 1 φλ. τσαγιού τριμμένη καρύδα
  • 3 φλ. τσαγιού τυρί ρικότα
  • 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση

  1. Κοσκινίστε το τυρί ρικότα σε ένα μπολ, για να γίνει πιο κρεμώδες.
  2. Προσθέστε τη ζάχαρη άχνη και ανακατέψτε με μια σπάτουλα.
  3. Μόλις αποκτήσετε ένα ομοιόμορφο μείγμα, προσθέστε 5 κουταλιές της σούπας τριμμένη καρύδα και ανακατέψτε άλλη μια φορά μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως.
  4. Πλάστε τις μπουκιές καρύδας σε μικρές μπάλες.
  5. Βάλτε την τριμμένη καρύδα σε ένα μπολ και περάστε τις μπάλες καρύδας από τη γαρνιτούρα μέχρι να καλυφθεί όλη τους η επιφάνεια.  
  6. Αφού πλάσετε όλες τις μπάλες τοποθετήστε στο ψυγείο για περίπου 10 λεπτά, ώστε να σταθεροποιηθούν λίγο και κυρίως να είναι δροσερές όταν σερβιριστούν.