Υλικά
- 1 φλ. τσαγιού τριμμένη καρύδα
- 3 φλ. τσαγιού τυρί ρικότα
- 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
- Κοσκινίστε το τυρί ρικότα σε ένα μπολ, για να γίνει πιο κρεμώδες.
- Προσθέστε τη ζάχαρη άχνη και ανακατέψτε με μια σπάτουλα.
- Μόλις αποκτήσετε ένα ομοιόμορφο μείγμα, προσθέστε 5 κουταλιές της σούπας τριμμένη καρύδα και ανακατέψτε άλλη μια φορά μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως.
- Πλάστε τις μπουκιές καρύδας σε μικρές μπάλες.
- Βάλτε την τριμμένη καρύδα σε ένα μπολ και περάστε τις μπάλες καρύδας από τη γαρνιτούρα μέχρι να καλυφθεί όλη τους η επιφάνεια.
- Αφού πλάσετε όλες τις μπάλες τοποθετήστε στο ψυγείο για περίπου 10 λεπτά, ώστε να σταθεροποιηθούν λίγο και κυρίως να είναι δροσερές όταν σερβιριστούν.