Υλικά
- 2 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη
- 2 φλιτζάνια του τσαγιού νερό
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού φρέσκο χυμό λεμονιού
- 1 ξύλο κανέλας
- φλούδα ενός λεμονιού
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε όλα τα υλικά για το σιρόπι, εκτός από το χυμό του λεμονιού, να βράσουν για 5-6 περίπου λεπτά.
- Στη συνέχεια, μόλις δέσει το σιρόπι, προσθέτετε το χυμό του λεμονιού και αφήνετε το σιρόπι να ξαναβράσει σε σιγανή φωτιά, μέχρι να δέσει ξανά.