Υλικά
- 450 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
- 30 γρ. μιξ καρυκευμάτων για τάκος
- 400 γρ. ντοματάκια ξεφλουδισμένα με το χυμό τους
- 10 τορτίγιες
- 1 φλ. τσαγιού σάλτσα
- 1/2 φλ. τσαγιού τυρί τσένταρ ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς.
- Τοποθετείτε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε τον κιμά με το μιξ καρυκευμάτων για τάκος και τις ντομάτες.
- Τοποθετείστε σε ένα ταψί τις μισές τορτίγιες, απλώστε το μείγμα με τον κιμά από πάνω και καλύψτε με τις υπόλοιπες τορτίγιες.
- Περιχύστε την σάλτσα ντομάτας πάνω από τις τορτίγιες και καλύψτε με το τυρί τσένταρ.
- Ψήστε στους 175 βαθμούς για περίπου 20-30 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.