Υλικά
- 4 μακρόστενα ψωμάκια για hot dog
- 4 λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης
- 2 ξερά κρεμμύδια
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. ζάχαρη
- 2 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
- μουστάρδα
- κέτσαπ
Εκτέλεση
- Κόβετε τα κρεμμύδια σε πολύ λεπτές φέτες και τα ρίχνετε σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι.
- Σοτάρετε τα κρεμμύδια σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέτετε τη ζάχαρη, το ξίδι, µια πρέζα αλάτι και ανακατεύετε μέχρι να καραμελώσουν.
- Σε μία γκριλιέρα ψήνετε τα λουκάνικα μέχρι να ροδίσουν, για περίπου 10 λεπτά.
- Τυλίγετε τα ψωμάκια µε διάφανη μεμβράνη και τα βάζετε ένα-ένα στο φούρνο μικροκυμάτων για 10 δευτερόλεπτα, έτσι ώστε να ζεσταθούν και να μαλακώσουν.
- Κόβετε το ψωμάκι στη μέση και βάζετε το λουκάνικο, τα καραμελωμένα κρεμμύδια, μπόλικη μουστάρδα και κέτσαπ.