Υλικά
- 2 αβγά
- 1 φλ. αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο
- 1 πρέζα ζάχαρη
- 11/4 φλ. γάλα
- 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο
- 1/4 κ.γλ. αλάτι
- 150 γρ. σοκολάτα λιωμένη
- 10 μπισκότα
Εκτέλεση
- Χτυπάτε τα αβγά με σύρμα, προσθέτετε το γάλα, το αλεύρι, το βούτυρο, τη ζάχαρη και το αλάτι.
- Χτυπάτε καλά με το σύρμα να γίνει χυλός. Το μείγμα πρέπει να είναι αραιό.
- Το αφήνετε 1 ώρα να σταθεί, σκεπασμένο. Αν το μείγμα είναι παχύ προσθέτετε λίγο γάλα.
- Με χαρτί λαδώνετε ελαφρά ένα αντικολλητικό τηγάνι. Ρίχνετε μία μικρή ποσότητα χυλού και γυρίζουμε σε 1′ με μία σπάτουλα. Σε 30” είναι έτοιμη.
- Περιχύνετε με λιωμένη σοκολάτα και πασπαλίζετε με τριμμένο μπισκότο.