Υλικά
- 2 χωριάτικα λουκάνικα, σε ροδέλες των 2 εκ.
- 1 κιλό φρέσκα φασολάκια, καθαρισµένα
- 2 φρέσκες ντοµάτες, σε κυβάκια
- 5 καρότα κομμένα σε κομμάτια
- 1 φλ. ελαιόλαδο
- 1 µεγάλο ξερό κρεµµύδι, σε µακρόστενες φέτες
- 4-5 φρέσκα κρεµµυδάκια, σε µακρόστενα κοµµάτια
- 2 σκελίδες σκόρδου, κοµµένες στη µέση
- αλάτι
- ½ κ. γ. πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε µια κατσαρόλα, σε µέτρια φωτιά, ρίχνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεµµύδια και το σκόρδο, µέχρι να ροδίσουν.
- Αλατίζετε και πασπαλίζετε µε πιπέρι. Προσθέτετε τα λουκάνικα και τα σοτάρετε µαζί µε τα λαχανικά για 3-4 λεπτά.
- Όταν απορροφηθούν τα υγρά του, ρίχνουµε τα φασολάκια, ανακατεύετε για 2-3 λεπτά και προσθέτουµε την ντοµάτα.
- Σκεπάζετε το φαγητό µε χλιαρό νερό, πασπαλίζετε µε πιπέρι και βράζετε µε κλειστό καπάκι, σε µέτρια προς χαµηλή φωτιά, για περίπου 40 λεπτά (αν χρειαστεί, προσθέτετε χλιαρό νερό).
- Αποσύρετε από τη φωτιά, ανακατεύετε ελαφρά και σερβίρετε.