Υλικά
- 80 ml εσπρέσο
- 120 ml γάλα εβαπορέ
- 3 κ. σ. ζαχαρούχο γάλα
- 1520 παγάκια
- 3 κ. γ. σιρόπι καραμέλας
- σαντιγί για γαρνίρισμα
- 1 κ. γ. σιρόπι καραμέλας, για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
- Αρχικά, χτυπάτε στο μπλέντερ τον καφέ, το εβαπορέ, το ζαχαρούχο γάλα και τα παγάκια.
- Προσθέτετε τη σάλτσα καραμέλας και ανακατεύετε πάλι.
- Σερβίρετε σε μεγάλο ποτήρι και γαρνίρετε με σαντιγί και σάλτσα καραμέλας.