Υλικά
- 1 ½ κουτί μπισκότα με κομματάκια σοκολάτας
- 1 κουτί γάλα εβαπορέ
- 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
- 1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής
- ξύσμα από κουβερτούρα
Εκτέλεση
- Βάζετε όλα τα γάλατα και την κρέμα ζαχαροπλαστικής στο μίξερ και τα χτυπάτε καλά μέχρι να σφίξουν όλα μαζί και να πάρουν τη μορφή της σαντιγί.
- Προσθέτετε τα ξύσματα της κουβερτούρας, όσα θέλετε, και ανακατεύετε καλά ώστε να πάνε σε όλο το μείγμα.
- Σε ένα πλαστικό πυρέξ στρώνετε 20 μπισκότα στον πάτο και έπειτα ρίχνετε προσεχτικά τη κρέμα.
- Ισιώνετε την επιφάνεια με μια σπάτουλα και στρώνετε από πάνω άλλα 20 μπισκότα. Πασπαλίζετε με λίγο τριμμένο μπισκότο ή τριμμένη κουβερτούρα.
- Κλείνετε καλά το μπολ και το βάζετε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει.
- Πριν παγώσει τελείως το βγάζετε και το χαράζετε μέχρι κάτω στα χωρίσματα των μπισκότων.
- Όταν είναι έτοιμο, σερβίρετε σαν παγωτό σάντουιτς.