Υλικά
- 250 γρ. κουβερτούρα
- 250 γρ. βούτυρο
- 250 γρ. αλεύρι
- 200 γρ. ζάχαρη
- 4 αβγά
- 1 βανίλια
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μίξερ τα αβγά με τη ζάχαρη δυνατά μέχρι να αφρατέψουν.
- Λιώνουμε το βούτυρο με την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
- Προσθέτουμε το βούτυρο και την κουβερτούρα στο μίξερ και χτυπάμε για 1 λεπτό.
- Ρίχνουμε σιγά – σιγά το αλεύρι χτυπώντας και ρίχνουμε και την βανίλια.
- Με ένα κομμάτι βούτυρο, βουτυρώνουμε το ταψί μας, ρίχνουμε το μίγμα μας και απλώνουμε καλά.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 20-25 λεπτά.
- Βγάζουμε από το φούρνο, το αφήνουμε να κρυώσει και ύστερα το κόβουμε σε μικρά κομμάτια και απλώνουμε λιωμένη σοκολάτα.