Υλικά

  • 240 γρ. τυρί κρέμα
  • 1/2 φλ. τσαγιού πολτοποιημένη κολοκύθα
  • 1 κ. γλ. βανίλια
  • 1 κ. γλ. κανέλα
  • 1 κ. γλ. μπαχαρικό κολοκυθόπιτας
  • 1/4 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
  • 1 κ. γλ. βούτυρο
  • 120 γρ. σαντιγί
  • 250 γρ. μπισκότα για τη βάση

Εκτέλεση

  1. Σπάστε τα μπισκότα σε έναν επεξεργαστή τροφίμων μέχρι να γίνουν σκόνη.
  2. Ανακατέψτε σε ένα μπολ με το βούτυρο, μέχρι το μείγμα να γίνει σαν υγρή άμμος, και απλώστε ομοιόμορφα σε ένα τσέρκι.
  3. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το τυρί κρέμα, με την κολοκύθα, τη βανίλια, την κανέλα, το μπαχαρικό κολοκυθόπιτας και την καστανή ζάχαρη για λίγα λεπτά μέχρι να αφρατέψουν. 
  4. Προσθέστε τη σαντιγί και χτυπήστε το μείγμα μέχρι να γίνει λείο.
  5. Απλώστε το μείγμα με το κουτάλι πάνω από τη βάση και τοποθετήστε στο ψυγείο για μερικές ώρες, μέχρι να σταθεροποιηθεί.