Υλικά
- 1 κιλό ψαρονέφρι
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
- 4 κ. γλ. βούτυρο
- 2/3 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
- 2 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
- 2 κ. γλ. σάλτσα σόγιας μειωμένου νατρίου
- 1 κύβο βοδινού
- 1/2 έως 3/4 κ. γλ. θρυμματισμένο κόκκινο πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόψτε το ψαρονέφρι σε 12 φέτες και πασπαλίστε με αλάτι.
- Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, ζεστάνετε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και ροδίστε το χοιρινό σε παρτίδες, 3- 4 λεπτά ανά πλευρά. Επιστρέψτε όλο το χοιρινό στο τηγάνι.
- Ανακατέψτε τα υπόλοιπα συστατικά και περιχύστε το χοιρινό.
- Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά μέχρι η σάλτσα να πήξει και το θερμόμετρο που εισάγετε στο χοιρινό κρέας να δείξει 63 βαθμούς, ανακατεύοντας περιστασιακά.
- Αφήστε τη σάλτσα να σταθεί 5 λεπτά πριν σερβίρετε.