Υλικά
- 250 γραμμάρια λάχανο
- 1 πράσινη πιπεριά
- 2 καρότα
- 1 σκελίδα σκόρδο
- μισό κρεμμύδι
- 1 φλιτζάνι του καφέ λευκό κρασί
- λευκό πιπέρι
- μαύρο πιπέρι
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Κόβουμε το λάχανο, το καρότο και την πιπεριά σε μικρά κομμάτια.
- Τρίβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε το λάχανο, την πιπεριά και την πιπεριά.
- Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό.
- Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά και μετά ρίχνουμε σε σαλατιέρα.