Υλικά
- 200 γραμμάρια φέτα τριμμένη
- 200 γραμμάρια κίτρινο τυρί
- 1 μικρό κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 200 γραμμάρια ζαμπόν ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι πιπεριές κόκκινηκίτρινη σε κύβους
- 500 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 4 αβγά χτυπημένα
- 150 ml γάλα φρέσκο
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι κοσκινισμένο με το μπέικιν πάουντερ.
- Στη συνέχεια κάνουμε μια λακκούβα στη μέση, ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και στη συνέχεια ζυμώνουμε μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
- Τοποθετούμε σε λαδωμένη μακρόστενη φόρμα του κέικ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς σε αέρα για 1 ώρα.
- Αφήνουμε στο πάγκο της κουζίνας να κρυώσει λίγο και το κόβουμε.