Υλικά
- 1 πακέτο σφολιάτα
- 5 φέτες κασέρι
- 5 φέτες γαλοπούλα βραστή ή ζαμπόν
- 1 μεγάλη ή 2 μικρές ντομάτες κομμένες σε φέτες
- 5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και αλείφουμε με ελαιόλαδο.
- Στη συνέχεια βάζουμε πάνω στο φύλλο από 5 φέτες ζαμπόν, 5 φέτες τυρί και τέλος από 2 φέτες ντομάτα και λίγο μπέικον ψιλοκομμένο.
- Καλύπτουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτα και κόβουμε σε ορθογώνια κομμάτια. Έπειτα πατάμε τις άκρες με ένα πιρούνι και αλείφουμε με ελαιόλαδο.
- Βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 25-30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.