Υλικά
- 1 κουταλιά της σούπας καφέ εσπρέσο
- 1 2/3 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/3 κούπα κακάο
- Μισή κούπα ζάχαρη
- 1 κούπα ανάλατο βούτυρο
- 1 βανίλια
- Άχνη ζάχαρη
- 1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
- Χτυπάτε στο μίξερ για τρία λεπτά το βούτυρο με τη ζάχαρη να ασπρίσει και έπειτα προσθέτετε και τη βανίλια. Ρίχνετε τον καφέ, τα κακάο, το αλεύρι και το αλάτι κι ανακατεύετε πολύ καλά.
- Σχηματίζετε από τη ζύμη με τα χέρια τα μπισκότα και τα τοποθετείτε σε ταψάκι ή αντικολλητικό χαρτί, πάνω στη λαμαρίνα του φούρνου, αφήνοντας μικρό κενό μεταξύ τους.
- Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά.