Υλικά
- 500 γρ. σπαγγέτι
- 500 γρ. μπέικον, ψιλοκομμένο
- 120 γρ. τυρί κρέμα, κομμένο σε κύβους
- 4 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα
- 11/2 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
- 1 κ. σ. σκόνη κρεμμυδιού
- 2 κ. γλ. ρίγανη
- 1 κ. σ. αποξηραμένος μαϊντανός
- 2 κ. γλ. θαλασσινό αλάτι
- 1 κ. γλ. πιπέρι
- 1/4 κ. γλ. θυμάρι
- 1/2 κ. γλ. αποξηραμένες νιφάδες σέλινου
Εκτέλεση
- Μαγειρέψτε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μέχρι να γίνουν al dente.
- Εντωμεταξύ, ψήστε το μπέικον σε ένα τηγάνι.
- Σουρώστε το λίπος από το μπέικον.
- Στραγγίστε το νερό από τα μακαρόνια.
- Ρίξτε αμέσως τα ζεστά μακαρόνια στο τηγάνι με το μαγειρεμένο μπέικον.
- Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει το τυρί κρέμα και να ενωθούν καλά όλες οι γεύσεις.
- Σερβίρετε αμέσως και απολαύστε.