Υλικά
- 3/4 φλιτζανιού ρύζι Καρολίνα
- 5 ντομάτες πολτοποιημένες
- 1 πιπεριά κέρατο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 ματσάκι μαϊντανό
- Μισό κουτάλι αλάτι
- Λίγο μαύρο πιπέρι
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 4-5 φλιτζάνια νερό βραστό
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε το κρεμμύδι και στη συνέχεια ρίχνετε μέσα τις πολτοποιημένες ντομάτες, τον μαϊντανό, την πιπεριά, το αλάτι και το πιπέρι.
- Αφήνετε να βράσει σε δυνατή φωτιά ώσπου να πιεί όλα τα υγρά της η ντομάτα.
- Αμέσως μετά ρίχνετε μέσα στην κατσαρόλα το βραστό νερό και το ρύζι.
- Χαμηλώνετε την φωτιά, ανακατεύετε και αφήνετε να βράσει ώσπου να ανοίξει το ρύζι και σβήνετε τη φωτιά.
- Αφήνετε να χυλώσει και να γίνει μία πηχτή σούπα περίπου μισή ώρα προτού σερβίρετε.