Υλικά
- 4 κόκκινα μήλα, κομμένα σε μικρά κομμάτια
- 150 γρ. κουβερτούρα
- Κανέλα για το σερβίρισμα, προαιρετικά
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε τα μήλα σε μια κατσαρόλα και βάλτε λίγο νερό για να μπορέσουν να βράσουν (χωρίς να τα καλύψει).
- Βράστε για περίπου 10-15 λεπτά.
- Μόλις τα μήλα μαλακώσουν και απορροφήσουν το νερό, αποσύρετε από την φωτιά και προσθέστε αμέσως την κουβερτούρα στη ζεστή κατσαρόλα.
- Πολτοποιήστε με μπλέντερ χειρός και τοποθετήστε τη μους σε φόρμα.
- Βάλτε στο ψυγείο για 2 -3 ώρες.
- Ξεφορμάρετε και γαρνίρετε με κανέλα.