Υλικά
Εκτέλεση
- Ρίχνουμε το γάλα σε ένα μπολ και βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες. Παράλληλα βάζουμε το ζαχαρούχο στο ψυγείο.
- Χτυπάμε το γάλα εβαπορέ στο μίξερ μέχρι να φουσκώσει.
- Ρίχνουμε το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε το χτύπημα σε χαμηλή ταχύτητα.
- Τέλος προσθέτουμε τη σκόνη και ανακατεύουμε.
- Σπάμε τα μπισκοτάκια σε γουδί και τα προσθέτουμε στο μείγμα.
- Βάζουμε το παγωτό σε ειδικό δοχείο και το βάζουμε στην κατάψυξη για 6- 8 ώρες μέχρι να παγώσει.