Υλικά

Εκτέλεση

  1. Ρίχνουμε το γάλα σε ένα μπολ και βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες. Παράλληλα βάζουμε το ζαχαρούχο στο ψυγείο.
  2. Χτυπάμε το γάλα εβαπορέ στο μίξερ μέχρι να φουσκώσει.
  3. Ρίχνουμε το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε το χτύπημα σε χαμηλή ταχύτητα.
  4. Τέλος προσθέτουμε τη σκόνη και ανακατεύουμε.
  5. Σπάμε τα μπισκοτάκια σε γουδί και τα προσθέτουμε στο μείγμα.
  6. Βάζουμε το παγωτό σε ειδικό δοχείο και το βάζουμε στην κατάψυξη για 6- 8 ώρες μέχρι να παγώσει.