Υλικά
- 6 φιλέτα μοσχαρίσιο κρέας
- 1 κιλό μανιτάρια πλευρώτους φρέσκα
- 5 σκελίδες σκόρδο
- Νερό
- Λάδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Ρίχνουμε στην χύτρα ταχύτητος 2/3 ποτήρι ελαιόλαδο, περιμένουμε να κάψει, ρίχνουμε το σκόρδο και το κρέας, σοτάρουμε ελαφρά και αλατοπιπερώνουμε.
- Βάζουμε ένα ποτήρι του κρασιού νερό και κλείνουμε την κατσαρόλα.
- Χαμηλώνουμε την φωτιά και μετά από μισή ώρα ξεσκεπάζουμε την χύτρα και ρίχνουμε 1 κιλό μανιτάρια πλευρώτους.
- Μαγειρεύουμε για περίπου μισή ώρα. Αν δεν έχουμε χύτρα τότε θα χρειαστεί περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά για να βγει μαλακό.