Υλικά

  • 1 ματσάκι άνηθο
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • 4 αυγά
  • 1 φλιτζάνι λάδι
  • αλάτι
  • μισό κιλό σπανάκι
  • 300 γραμμάρια σέσκουλα
  • 4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 2-3 πράσα

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε καλά με άφθονο νερό τα λαχανικά και τα ψιλοκόβουμε. Τα αλατίζουμε και τα τρίβουμε ώσπου να στραγγίσουν. Αφού στραγγίσουν τα βάζουμε σε μια λεκάνη, ρίχνουμε τα αυγά, το λάδι, το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν τα υλικά.
  2. Σε καυτό λάδι ρίχνουμε μια-μια κουταλιά σούπας από το μείγμα και μόλις αρχίζουν να σχηματίζονται οι κεφτέδες τους βγάζουμε από το τηγάνι.