Υλικά

  • 4 αυγά
  • 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος Ροδόπη
  • 1 πρέζα αλάτι
  • Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 1 κουταλιά σούπας βούτυρο ανάλατο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ σπάτε τα αυγά και ανακατεύετε με ένα σύρμα μαζί με την κρέμα γάλακτος Ροδόπη, το αλάτι και το πιπέρι.ΡΟΔΟΠΗ
  2. Ζεσταίνετε ένα τηγάνι και λιώνετε το βούτυρο σε δυνατή φωτιά με προσοχή για να μην καεί και μαυρίσει.
  3. Προσθέτετε το μείγμα των αυγών και χαμηλώνετε τη φωτιά.
  4. Μόλις το μείγμα αρχίζει να πήζει στον πάτο, ξεκινάτε να ανακατεύετε συνεχώς με μια ξύλινη κουτάλα. Τα scrambled αυγά είναι έτοιμα όταν αποκτήσουν αφράτη και κρεμώδη υφή. Το μυστικό είναι να μην τα αφήσετε να παραψηθούν.