Υλικά
- 4 μικρούς μπακαλιάρους
- 4 καρότα
- 2 πατάτες
- 3 κολοκυθάκια
- μισό ματσάκι σέλινο
- 1 κρεμμύδι
- 1 ντομάτα κομμένη στα τέσσερα
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, λεμόνι
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα και με μπόλικο νερό βράζουμε τα λαχανικά (4 καρότα, 2 πατάτες, 3 κολοκυθάκια, 4 κλωνάρια σέλινο, 1 κρεμμύδι, 1 ντομάτα κομμένη στα τέσσερα) για 25 λεπτά.
- Όταν δούμε ότι πατάτες έχουν μαλακώσει λίγο, ρίχνουμε τον μπακαλιάρο με λίγο λάδι και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 15 λεπτά.
- Στύβουμε το λεμόνι και το σβήνουμε.
- Σερβίρουμε τα ψάρια σε πιατέλα, ρίχνουμε λίγο λάδι και λεμόνι και είναι έτοιμο.