Υλικά

  • 4 μικρούς μπακαλιάρους
  • 4 καρότα
  • 2 πατάτες
  • 3 κολοκυθάκια
  • μισό ματσάκι σέλινο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 ντομάτα κομμένη στα τέσσερα
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, λεμόνι

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα και με μπόλικο νερό βράζουμε τα λαχανικά (4 καρότα, 2 πατάτες, 3 κολοκυθάκια, 4 κλωνάρια σέλινο, 1 κρεμμύδι, 1 ντομάτα κομμένη στα τέσσερα) για 25 λεπτά.
  2. Όταν δούμε ότι πατάτες έχουν μαλακώσει λίγο, ρίχνουμε τον μπακαλιάρο με λίγο λάδι και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 15 λεπτά.
  3. Στύβουμε το λεμόνι και το σβήνουμε.
  4. Σερβίρουμε τα ψάρια σε πιατέλα, ρίχνουμε λίγο λάδι και λεμόνι και είναι έτοιμο.