Υλικά

  • 8 αυγά
  • 2 φλιτζάνια ζάχαρη
  • 2 φλιτζάνια αλεύρι
  • 1 μπέικιν πάουντερ
  • 5 κουταλιές της σούπας κακάο σκόνη
  • 2 βανίλιες
  • ξύσμα από 1 πορτοκάλι

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε με το μίξερ, τα αυγά με την ζάχαρη.
  2. Προσθέτουμε την σκόνη από το κακάο και συνεχίζουμε το χτύπημα.
  3. Ρίχνουμε το ξύσμα από το πορτοκάλι, τις βανίλιες και το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ. Τα χτυπάμε όλα μαζί στο δυνατό.
  4. Βουτυρώνουμε μια φόρμα τις αρεσκείας μας και ρίχνουμε και ελάχιστο αλεύρι.
  5. Προσθέτουμε το μείγμα μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.