Υλικά
- 8 αυγά
- 2 φλιτζάνια ζάχαρη
- 2 φλιτζάνια αλεύρι
- 1 μπέικιν πάουντερ
- 5 κουταλιές της σούπας κακάο σκόνη
- 2 βανίλιες
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Εκτέλεση
- Χτυπάμε με το μίξερ, τα αυγά με την ζάχαρη.
- Προσθέτουμε την σκόνη από το κακάο και συνεχίζουμε το χτύπημα.
- Ρίχνουμε το ξύσμα από το πορτοκάλι, τις βανίλιες και το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ. Τα χτυπάμε όλα μαζί στο δυνατό.
- Βουτυρώνουμε μια φόρμα τις αρεσκείας μας και ρίχνουμε και ελάχιστο αλεύρι.
- Προσθέτουμε το μείγμα μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.