Υλικά
- 1 κουνουπίδι
- 2 αυγά
- 1 γεμάτη κ. σ. γιαούρτι
- Αλάτι και πιπέρι για γεύση
- 2 φέτες ντομάτας
- 2 φέτες μοτσαρέλα
- Ρίγανη κατά βούληση
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα αυγά με το γιαούρτι αλάτι και πιπέρι μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.
- Κόψτε το κουνουπίδι σε χοντρές φέτες, πλάτους τουλάχιστον δύο εκατοστών.
- Βουτήξτε τις φέτες κουνουπιδιού στο μείγμα, φροντίζοντας να καλυφθούν καλά από όλες τις πλευρές.
- Ζεστάνετε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και ψήστε τις παναρισμένες φέτες κουνουπιδιού για 5 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.
- Μεταφέρετε τις φέτες κουνουπιδιού σε ένα ταψί, τοποθετήστε μια φέτα ντομάτας και μια φέτα μοτσαρέλα πάνω από κάθε φέτα.
- Πασπαλίστε με ρίγανη και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 165 βαθμούς για 10- 15 λεπτά, μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα και να πάρει ελαφρύ χρώμα.
- Αφήστε το να ξεκουραστεί για λίγο πριν σερβίρετε τις κοτολέτες κουνουπιδιού παρμεζάνας σας.