Υλικά

  • 1 μπανάνα
  • 1 αυγό
  • 1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 15 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 25 γρ. κακάο σε σκόνη

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Ρίξτε τη μπανάνα, το αυγό, το κακάο, το μπέικιν πάουντερ και τη ζάχαρη σε ένα μπλέντερ.
  3. Χτυπήστε για λίγα λεπτά και ρίξτε το μείγμα σε μία φόρμα για κέικ (16 εκ.) στρωμένο με λαδόκολλα.
  4. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά.
  5. Όσο ψήνεται το γλυκό, ανακατέψτε 10 γρ. κακάο σε 25 ml νερό.
  6. Όταν ψηθεί το γλυκό γαρνίρετε με το μείγμα κακάου, τρίψτε κουβερτούρα και τοποθετήστε στο ψυγείο.