Υλικά
- 500 γρ. ζυμαρικά φαρφάλες
- 150 γρ. πεπερόνι σε φέτες
- 1 φλ. τσαγιού ιταλικό ντρέσινγκ σαλάτας
- 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
- 1/2 κ. γλ. ιταλικά μπαχαρικά
Εκτέλεση
- Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες ώστε να γίνουν al dente.
- Όσο βράζουν τα ζυμαρικά, σοτάρετε το πεπερόνι και στραγγίστε σε απορροφητικό χαρτί.
- Τοποθετήστε τα ζυμαρικά σε ένα μπολ, ρίξτε το πεπερόνι και περιχύστε με το ντρέσινγκ σαλάτας.
- Γαρνίρετε με την τριμμένη παρμεζάνα και το ιταλικό μπαχαρικό, ανακατέψτε και απολαύστε!