Υλικά

  • 500 γρ. ζυμαρικά φαρφάλες
  • 150 γρ. πεπερόνι σε φέτες
  • 1 φλ. τσαγιού ιταλικό ντρέσινγκ σαλάτας
  • 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
  • 1/2 κ. γλ. ιταλικά μπαχαρικά

Εκτέλεση

  1. Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες ώστε να γίνουν al dente.
  2. Όσο βράζουν τα ζυμαρικά, σοτάρετε το πεπερόνι και στραγγίστε σε απορροφητικό χαρτί.
  3. Τοποθετήστε τα ζυμαρικά σε ένα μπολ, ρίξτε το πεπερόνι και περιχύστε με το ντρέσινγκ σαλάτας.
  4. Γαρνίρετε με την τριμμένη παρμεζάνα και το ιταλικό μπαχαρικό, ανακατέψτε και απολαύστε!