Υλικά

  • 25- 30 μεγάλες γαρίδες, ξεφλουδισμένες
  • 3 κ. σ. ψιλοκομμένο σκόρδο
  • 1 φλ. τσαγιού φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 2 κ. γλ. πάπρικα
  • Αλάτι, για γεύση
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι, για γεύση
  • 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 κ. σ. βούτυρο

Εκτέλεση

  1. Σε μια μεγάλη σακούλα κατάψυξης τροφίμων ανακατέψτε τα πάντα εκτός από το βούτυρο μέχρι να καλυφθούν όλες οι γαρίδες.
  2. Εναλλακτικά, τοποθετήστε σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε και καλύψτε σφιχτά με μια διάφανη μεμβράνη.
  3. Τοποθετήστε στο ψυγείο για 1 ώρα.
  4. Προθερμάνετε ένα τηγάνι και λιώστε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά.
  5. Μαγειρέψτε τις γαρίδες για περίπου 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
  6. Σερβίρετε σαν μεζέ ή με ζυμαρικά.