Υλικά

  • 3 φλ. τσαγιού μαγειρεμένο κοτόπουλο, ψιλοκομμένο
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1/2 κ. γλ. κύμινο αλεσμένο
  • 1 1/2 κ. γλ. σκόνη τσίλι
  • 1 κ. γλ. σκόνη κρεμμυδιού
  • Πιπέρι καγιέν
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1 πιπεριά jalapeno, χωρίς σπόρους και ψιλοκομμένη
  • 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κύβους
  • 1 φλ. τσαγιού κατεψυγμένο καλαμπόκι, αποψυγμένο
  • 1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • 120 γρ. τυρί κρέμα, μαλακωμένο
  • 1 κ. σ. χυμό λάιμ
  • 1 φλ. τσαγιού τεμαχισμένο τυρί τσένταρ
  • 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο
  • 6- 8 τορτίγιες

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το τεμαχισμένο κοτόπουλο, το κύμινο, τη σκόνη τσίλι, τη σκόνη κρεμμυδιού, το σκόρδο και τις πιπεριές. Μαγειρέψτε περίπου 5 λεπτά ή μέχρι το μείγμα να ζεσταθεί και οι πιπεριές να μαλακώσουν.
  2. Προσθέστε το καλαμπόκι, την κρέμα γάλακτος, το τυρί κρέμα και το χυμό λάιμ. Συνεχίστε να μαγειρεύετε και να ανακατεύετε μέχρι να λιώσει το τυρί κρέμα.
  3. Αφαιρέστε από τη φωτιά και ανακατέψτε το τυρί τσένταρ, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τον κόλιανδρο.
  4. Μοιράστε το μείγμα στις τορτίγιες, τυλίξτε σφιχτά και σερβίρετε αμέσως.