Να σχολιάσει την ένταση που έχει δημιουργηθεί μετά τις δηλώσεις της για τα όσα είπε ο Χάρης Βαρθακούρης για τη σύζυγό του Αντελίνα Βαρθακούρη, κλήθηκε σήμερα (23.03.2025) η Σίσσυ Χρηστίδου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».

Η Σίσσυ Χρηστίδου, ερωτηθείσα για τον χαμό που προκλήθηκε μετά τα όσα δήλωσε ο Χάρης Βαρθακούρης για την Αντελίνα, ξεκαθάρισε πως η θέση της παρερμηνεύτηκε και δεν αφορούσε προσωπικά την Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ότι δεν είχε σκοπό να κρίνει προσωπικά την Αντελίνα, αλλά σχολίασε μόνο τη διατύπωση του Χάρη Βαρθακούρη:

«Η θέση μου αφορούσε τη διατύπωση του Χάρη. Ποτέ δεν μίλησα για την Αντελίνα, ποτέ δεν εξέφρασα άποψη για εκείνη. Αυτό διογκώθηκε πολύ στα Μέσα», σημείωσε και κατέληξε: 

«Η νοικοκυροσύνη δεν θα έπρεπε να θεωρείται επάγγελμα, αλλά μια δεξιότητα ζωής που αφορά όλους. Όλα τα μέλη του σπιτιού πρέπει να συμβάλουν».