Υλικά
- 4 στήθη κοτόπουλου
- 2 φλ. τσαγιού φρέσκο σπανάκι
- 1/2 φλ. τσαγιού φέτα, θρυμματισμένη
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
- Αλάτι και πιπέρι για γεύση
- Ελαιόλαδο για το μαγείρεμα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε το σπανάκι, τη φέτα, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι.
- Κάντε μια «τσέπη» σε κάθε στήθος κοτόπουλου και γεμίστε την με το μείγμα σπανακιού και φέτας.
- Στερεώστε με οδοντογλυφίδες και αλατοπιπερώστε το εξωτερικό μέρος με αλάτι και πιπέρι.
- Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και ροδίστε το κοτόπουλο από κάθε πλευρά.
- Μεταφέρετε τα στήθη κοτόπουλου στο φούρνο και ψήστε για 20- 25 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο.