Υλικά
- 125 γρ. ζαμπόν, ψιλοκομμένο
- 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένο νόστιμο τυρί
- 1/3 φλ. τσαγιού λευκό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 4 αυγά
- 1 1/2 φλ. τσαγιού γάλα
- Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και βουτυρώστε ένα πυρέξ.
- Τοποθετήστε το ζαμπόν, το κρεμμύδι, το τυρί, το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι σε μεσαίο μπολ, ανακατέψτε και απλώστε ομοιόμορφα στη βάση του πυρέξ.
- Χτυπήστε τα αυγά και το γάλα και περιχύστε το μείγμα της κις.
- Μαγειρέψτε για περίπου 40 λεπτά ή μέχρι να φουσκώσει και να πάρει χρώμα.
- Αφήστε να κρυώσει ελαφρώς και σερβίρετε.