Υλικά

  • 250 ml γάλα
  • 1/2 φλ. τσαγιού γιαούρτι
  • 3 αυγά
  • 100 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
  • Διάφορα τυριά (φέτα, γραβιέρα, κασέρι ή ό,τι άλλο έχετε στο ψυγείο σας)
  • 1 μικρή πιπεριά
  • 1 φλ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Εκτέλεση

  1. Θρυμματίστε τη φέτα με ένα πιρούνι και τρίψτε τα υπόλοιπα τυριά.
  2. Χτυπήστε το βούτυρο στο μίξερ και προσθέστε εναλλάξ το γάλα και το αλεύρι. Προσθέστε τα αυγά και το γιαούρτι. Τέλος, προσθέστε τα τυριά και το πιπέρι και ανακατέψτε με ένα κουτάλι.
  3. Τοποθετήστε το μείγμα σε ένα πυρέξ και γαρνίρετε με τριμμένη γραβιέρα, ώστε να σχηματιστεί μια ωραία κρούστα.
  4. Ψήστε στους 180 βαθμούς για περίπου μισή ώρα μέχρι να ροδίσει.