Υλικά
- 3 αυγά
- 210 γρ. αλεύρι
- 1 κ. σ. μπέικιν πάουντερ
- 1/2 φλ. τσαγιού γάλα
- 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- Πιπέρι
- 220 γρ. φέτα
- 60 γρ. μαύρες ελιές σε ροδέλες
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και λαδώστε ελαφρώς μια φόρμα για κέικ.
- Ανακατέψτε τα αυγά με το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέστε σταδιακά το γάλα και στη συνέχεια το ελαιόλαδο, ανακατεύοντας καλά.
- Προσθέστε το πιπέρι, τη φέτα και τις μαύρες ελιές και ανακατέψτε ξανά.
- Ρίξτε το μείγμα στη φόρμα για κέικ και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο, για 40 έως 45 λεπτά.