Υλικά
- 5 μεγάλα αυγά
- 130 ml κρέμα γάλακτος
- 1 κ. σ. κρεμμύδι τριμμένο
- 3 φύλλα σφολιάτας
- 1 φλ. τσαγιού τυρί τριμμένο
- 1/2 φλ. τσαγιού ζαμπόν ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 210 βαθμούς.
- Λαδώστε τη φόρμα για μάφιν.
- Χτυπήστε με ένα πιρούνι τα αυγά, την κρέμα γάλακτος, το κρεμμύδι, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά.
- Κόψτε τη ζύμη σε τετράγωνα κομμάτια και στρώστε κάθε θήκη για μάφιν με τη ζύμη.
- Μοιράστε το ζαμπόν και το τυρί στα μάφιν και συμπληρώστε με ένα κουτάλι με το μείγμα αυγών.
- Ψήστε για 20- 22 λεπτά.