Υλικά
- 1 συσκευασία ζυμαρικά κοχύλια
- 225 γρ. τυρί cottage
- 500 γρ. σάλτσα ντομάτας
- 1 μεγάλη ντομάτα, ψιλοκομμένη
- Κατεψυγμένο σπανάκι
- 1 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
- Αποξηραμένα βότανα (ρίγανη, μαντζουράνα, θυμάρι, δεντρολίβανο, φασκόμηλο)
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Ανακατέψτε τη σάλτσα ντομάτας με την ψιλοκομμένη φρέσκια ντομάτα και απλώστε τη μισή ποσότητα στον πάτο ενός μεγάλου ταψιού.
- Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μέχρι να γίνουν al dente. Μόλις είναι έτοιμα, ανακατέψτε το τυρί cottage, την παρμεζάνα, τα καρυκεύματα και 1/2 μπάλα τριμμένης μοτσαρέλας.
- Γεμίστε τα κοχύλια με ένα κουτάλι.
- Τοποθετήστε τα στο προετοιμασμένο ταψί, περιχύστε με την υπόλοιπη σάλτσα ντομάτας και καλύψτε με αλουμινόχαρτο.
- Ψήστε 25 λεπτά. Καλύψτε με την υπόλοιπη μοτσαρέλα και ψήστε χωρίς το αλουμινόχαρτο μέχρι να λιώσει το τυρί.