Υλικά
- 500 γρ φασόλια
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 ντομάτες, ψιλοκομμένες
- 2 πατάτες, κομμένες σε κύβους
- 3 λουκάνικα, κομμένα σε κομμάτια
- 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 κ. γλ. πιπέρι
- 1 κ. γλ. αλάτι
- 1 κ. γλ. πάπρικα γλυκιά
- 1 φλ. τσαγιού νερό
Εκτέλεση
- Βράστε τα φασόλια σε αρκετό νερό μέχρι να μαλακώσουν.
- Ρίξτε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει.
- Προσθέστε τις πατάτες, τις ντομάτες, τα λουκάνικα και ανακατέψτε καλά.
- Προσθέστε τα φασόλια (μαζί με το νερό που έβρασαν), το πιπέρι, το αλάτι, την πάπρικα και το νερό.
- Αφήστε να βράσει το φαγητό για περίπου 30- 40 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.