H ING Ελλάδος αναδείχθηκε «Εθνικός Πρωταθλητής» στην κατηγορία «Βραβείο Επικέντρωσης στον Πελάτη» (“Award for Customer Focus”), στη χθεσινή τελετή βράβευσης του διεθνούς διαγωνισμού European Business Awards 2014-2015 by RSM London στην Αίγλη Ζαππείου.

Ο καταξιωμένος θεσμός των European Business Awards αποτελεί τον πιο σημαντικό διαγωνισμό επιχειρήσεων που έχουν κατακτήσει ηγετικές θέσεις στην Ευρώπη σε 10 κατηγορίες βραβείων. Η ING Ελλάδος διακρίθηκε ανάμεσα σε 24.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό. Ως National Champion της χώρας μας, η ING, προκρίθηκε στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού, διεκδικώντας τον τιμητικό τίτλο «Ruban d’Honneur», ο οποίος δίνεται στις δέκα κορυφαίες επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη σε κάθε κατηγορία βραβείων. Οι τελικοί νικητές κάθε κατηγορίας θα αναδειχτούν το καλοκαίρι του 2015.

Το βραβείο παρέλαβε ο Χαρίλαος Στρατουδάκης, Chief Operations Officer, ING Ελλάδος και δήλωσε σχετικά: «Είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι για τη βράβευση της ING Ελλάδος από έναν διεθνή οργανισμό που επιβραβεύει την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τις καλύτερες πρακτικές. Για εμάς στην ING Ελλάδος, η συγκεκριμένη βράβευση αποτελεί την καλύτερη αναγνώριση μιας συνεχούς προσπάθειας βελτίωσης, τόσο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, όσο και της εξυπηρέτησης των πελατών μας που βρίσκονται, πάντα, στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας».