Ένα κατάστημα με είδη ταπετσαρίας αυτοκινήτων ήταν το κρησφύγετο – βιτρίνα ενός από τα πιο ισχυρά κυκλώματα διακίνησης κοκαΐνης στην αθηναϊκή νύχτα, το οποίο εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Αρχηγός ένας 43χρονος με καταγωγή από την Αλβανία ο οποίος αποφάσιζε τις τιμές πώλησης, το βάρος των συσκευασιών, τους πελάτες και τα σημεία των συναλλαγών.

Ο 31χρονος ομοεθνής του διατηρούσε το κατάστημα που η εγκληματική ομάδα χρησιμοποιούσε για την κάλυψη της και γίνονταν οι συναντήσεις των μελών της για να λάβουν οδηγίες από τον 43χρονο αρχηγό. Αντιθέτως, ρόλο «ντελιβερά» της κοκαΐνης είχε ο 55χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία κι αυτός, ο οποίος ήταν διαθέσιμος καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου προκειμένου να λάβει και να εκτελέσει τις εντολές του αρχηγού. Στην εγκληματική ομάδα εμπλέκεται κι ένας 29χρονος Έλληνας, ο οποίος εκτός από κοκαΐνη διακινούσε και ακατέργαστη κάνναβη, έχοντας μάλιστα βάλει στο… κόλπο και την 26χρονη αδερφή του (σ.σ. το όνομα της περιλαμβάνεται στη δικογραφία, αλλά δεν συνελήφθη).

Το Νewsbeast εξασφάλισε το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούσαν τα μέλη του κυκλώματος στις μεταξύ τους συνεννοήσεις, οι οποίες γίνονταν με «πακιστανικά» τηλέφωνα και με διαδικτυακές εφαρμογές, προκειμένου να αποφύγουν τυχόν παρακολούθησε από την Αστυνομία.

«Έτοιμο», «πράμα», «ψημένα», «ωμά», «κρασί», «σουβλάκια», αποκαλούσαν την κοκαΐνη που εμπορεύονταν

«50αρι», «60αρι», «70αρι», αποκαλούσαν την αξία πώλησης ανά γραμμάριο της κοκαΐνης

«Κέρασμα», «δώρο», οι λέξεις με τις οποίες αναφέρονται στη δωρεάν ποσότητα ναρκωτικής ουσίας κοκαΐνης.

«Μέτρο», αποκαλούσαν τη ζυγαριά που χρησιμοποιείται για τη μέτρηση της ποσότητας κοκαΐνης

Τέλος, από την έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε ότι μόνο το χρονικό διάστημα από την 28/06/2024 έως την 15/07/2024 τα μέλη της εγκληματικής ομάδας έχουν διακινήσει σε τουλάχιστον 115 περιπτώσεις ποσότητες κοκαΐνης.