Η COMLINE HELLAS, θυγατρική της COMLINE AUTO PARTS LTD, η διοίκηση και το προσωπικό της, γιορτάζουν 25 έτη συνεχούς παρουσίας στην Ελλάδα, παρέχοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ 12.500 αξιόπιστων και εγγυημένων ανταλλακτικών για κάθε μάρκα και μοντέλο αυτοκινήτου ,στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Πρωταρχικός στόχος της COMLINE είναι η αποτελεσματική και άμεση ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της. Συμπληρώνοντας 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα με συνεχή εξέλιξη και αναβάθμιση των προϊόντων και υπηρεσιών ,εξασφαλίζει την βελτιστοποίηση της εφοδιαστικής αλυσίδας έτσι ώστε να περιορίζονται τα κόστη και να διασφαλίζονται τα συμφέροντα των πελατών.

Η COMLINE αναβαθμίσθηκε και από το 2011, παρέχει την μέσω διαδικτύου (Internet) δυνατότητα στους πελάτες της για:

– Πρόσβαση στον πλήρη Κατάλογο Ανταλλακτικών της με ταυτόχρονο άμεσο Έλεγχο Διαθεσιμότητας και τιμών 
– Έρευνας του Κατάλληλου Ανταλλακτικού με Πιστοποίηση Α Κατηγορίας από τo TecDoc Informations System
– Υποβολής Παραγγελιών με Ταυτόχρονη Δέσμευση Προϊόντων

Η θετική της στάση στην εξέλιξη προϊόντων, στις σχέσεις των προμηθευτών και των συνεργατών αλλά και η γνώση της αγοράς,δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε οι πελάτες της να μπορούν να ανταγωνιστούν αποτελεσματικά και να δημιουργήσουν υγιή περιθώρια κέρδους μακροχρόνια.

Τα προιόντα της COMLINE καλύπτουν εφαρμογές στις ακόλουθες προϊοντικές κατηγορίες, για κάθε μάρκα και μοντέλο αυτοκινήτου:

– ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑ ,ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ & ΜΟΥΑΓΙΕ
– ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ & ΛΑΔΙΟΥ
– ΦΙΛΤΡΑ ΑΕΡΟΣ & ΚΑΜΠΙΝΑΣ
– ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ
– ΣΕΤ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ
– ΣΕΤ ΜΠΙΛΙΟΦΟΡΟΙ
– ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ
– ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ

Γιορτάζοντας την εικοσιπενταετή παρουσία της στην Ελληνική αγορά η COMLINE προσφέρει στους συνεργάτες της την δυνατότητα για επιπλέον κερδοφορία και καλύτερες αγορές σε όλη την γκάμα των προϊόντων της μέσω προγραμματισμένων προωθητικών ενεργειών για το διάστημα 18 Ιουνίου έως 20 Ιουλίου 2012.