Η Εθνική Ελλάδας θέλει τη νίκη επί της Ιρλανδίας στο κατάμεστο Καραϊσκάκη για να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου της στο Nations League και οκτώ παίκτες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και να μη δεχθούν κίτρινη κάρτα γιατί είναι στο όριο.

Με τον θρίαμβο στο Γουέμπλεϊ επί της Αγγλίας πριν λίγα 24ωρα η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε το 3×3 και πήγε στους 9 βαθμούς, αφήνοντας στο -3 τα «λιοντάρια». Στόχος, επομένως, είναι να γίνει το 4×4 τώρα ώστε να παραμείνει στην 1η θέση η Εθνική μας ομάδα.

Παράλληλα, όμως, υπάρχει ακόμη ένας στόχος στην αναμέτρηση με την Ιρλανδία: Να μην υπάρξουν απουσίες λόγω καρτών στο επόμενο παιχνίδι, στις 14 Νοεμβρίου, στο οποίο αντίπαλος θα είναι η Αγγλία.

Αυτό το παιχνίδι θα κρίνει το ποιος θα πάρει την 1η θέση του ομίλου και οκτώ παίκτες της Εθνικής Ελλάδας είναι στο όριο καρτών και αν «κιτρινιστούν» κόντρα στην Ιρλανδία θα απουσιάσουν από το ματς με τους Άγγλους.

Πρόκειται για τους Τσιμίκα, Κωνσταντέλια, Κουρμπέλη, Πέλκα, Σιώπη, Ζαφείρη, Τζόλη και Παυλίδη και ο Γιοβάνοβιτς εύχεται όλα να πάνε καλά και να είναι άπαντες διαθέσιμοι για το μεγάλο παιχνίδι της 14ης Νοεμβρίου.