Λίγες μέρες μετά την ήττα από την Εθνική Ελλάδας στο Γουέμπλεϊ, η Αγγλία επέστρεψε στις νίκες με το 3-1 επί της Φινλανδίας εκτός έδρας, για την 4η αγωνιστική του Nations League, χάρη σε γκολ των Γκρίλις, Αλεξάντερ-Αρνολντ και Ράις.

Μετά το αναγνωριστικό πρώτο 15λεπτο η ομάδα του Λι Κάρσλεϊ ανέβασε ρυθμό και στο 18′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το πλασέ του Γκρίλις στο τετ α τετ μετά την κάθετη πάσα του Γκόμες. Οι δύο ομάδες, έτσι, πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-1, νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο όμως θα μπορούσε να έρθει η ισοφάριση.

Στο 56′ ο αμαρκάριστος Γένσεν πλάσαρε από την καρδιά της περιοχής αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ και αφού δεν έγινε το 1-1 έγινε στο 74′ το 0-2 από την ωραία εκτέλεση φάουλ του Αλεξάντερ-Αρνολντ που έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Χραντέτσκι.

Η νίκη ήταν, πλέον, σίγουρη για την Αγγλία που έβαλε και 3ο γκολ, στο 84′, με προβολή του Ράις μετά το γύρισμα του Γουότκινς, για να διαμορφωθεί το τελικό 1-3 στο 87′ με κεφαλιά του Χόσκονεν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Φινλανδία (Μάρκου Κανέρβα): Χραντέτσκι, Άλχο (82΄ Άντμαν), Χόσκονεν, Ιβάνοφ, Ουρόνεν, Σούλερ (63΄ Γουάλτα), Καμαρά, Πελτόλα, Κεσκίνεν (75΄ Πούκι), Γιένσεν (75΄ Λοντ), Κάλμαν (63΄ Πονγιάπαλο).

Αγγλία (Λι Κάρσλεϊ): Χέντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Γκουέχι, Αλεξάντερ Άρνολντ, Ράις, Γκόμες (79΄ Λιούις), Πάλμερ (69΄ Μαντουέκε), Γκρίλις, Μπέλινγκχαμ (80΄ Φόντεν), Κέιν (69΄ Γουότκινς).