Η Μίλτον Κέιν Ντονς είναι μία από τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε ο Τζορτζ Μπάλντοκ και στο ματς με την Πορτ Βέιλς θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του αλλά ένας παίκτης της, ο Τόμι Λι, «κατάφερε» να εκνευρίσει τους φιλάθλους.

Ο θάνατος του Μπάλντοκ σόκαρε τον Παναθηναϊκό, την Εθνική Ελλάδας, γενικά το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και το αγγλικό, αφού εκεί αγωνιζόταν μέχρι το φετινό καλοκαίρι. Λογικό ήταν, επομένως, οι ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε να θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη του και η Μίλτον Κέιν Ντονς δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Στον αγώνα με την Πορτ Βέιλ, επομένως, οι άνθρωποι της ομάδας άφησαν τιμητικά τη φανέλα του στον πάγκο της ομάδας αλλά ένας εκ των παικτών της, ο Τόμι Λι, ήθελε… ντε και καλά να κάτσει σε αυτή τη θέση, οπότε έβγαλε από εκεί τη φανέλα του Μπάλντοκ.

Μια κίνηση που δεν άρεσε σε κανέναν, με συνέπεια να του γράψουν διάφορα στα social media, για να απαντήσει τελικά μέσω δήλωσης, στην οποία ανέφερε τα εξής…

«Διάβασε κάμποσα σχόλια σχετικά με την απόφαση να ξεκρεμάσω την φανέλα του Τζόρτζ Μπάλντοκ όταν βγήκα αλλαγή χθες. Αυτό δεν έγινε ποτέ ως πράξη ασέβειας προς τον Τζορτζ Μπάλντοκ, την οικογένειά του και όλους τους υποστηρικτές του. Βλέποντάς το εκ των υστέρων ίσως θα έπρεπε να είχα κρεμάσει την μπλούζα στο κάθισμα δίπλα μου. Αντ’ αυτού, εγώ τη δίπλωσα και την τοποθέτησα στο κάθισμα δίπλα μου. Και πάλι ζητώ ειλικρινή συγγνώμη αν κάποιος νόμιζε ότι το έκανα αυτό από ασέβεια. Ποτέ δεν είχα αυτόν τον σκοπό».